Min kurv

Luk

Surfskate Learners 2 - Mind

Denne clinic er for jer surfere / surfskatere, der er nogenlunde fortrolige med udstyret, og søger nye perspektiver på hvordan læringen kan accellereres. Den er også for jer, som uanset surf/surfskate niveau, er specielt interesserede i generelle metoder til at skabe kropslig læring på tværs af kontekster. 

Hvor vi i Learners Body clinic'en har fokus på at få kroppen godt i gang med det grundlæggende surfskating & surfing, har vi i denne clinic fokus på at arbejde bevidst og konstruktivt med den mentale side af kropslig læring.

I denne clinic kombineres og integreres kropslige og mentale øvelser, både med og uden board, for at give jer en effektiv selvlærings-praksis I kan bruge som udgangspunkt for jeres videre udvikling. Der vil være være skiftevis veksling mellem metode-oplæg og øvelser, og også tid til at drøfte perspektiver og erfaringer med de forskellige metoder.  

Vi kommer omkring en bred vifte af strategier og metoder som vi som udøvere aktivt kan gøre brug af for at krop og sind arbejder bedre sammen, på en måde der øger kropsbevidsthed, accelererer læring og højner oplevelsen. Clinic'en forudsætter en vis grad af åbenhed for nye ideer blandt deltagerne.

  • For surfere, surfskatere og alle med interesse for at dygtiggøre sig kropsligt
  • Du lærer hvordan du får krop & sind til at arbejde ubesværet sammen
  • Tag gerne egen surfskate med. Hvis ikke du har, kan du låne vores
  • Mulighed for at låne sikkerhedsudstyr efter behov
  • For en gruppe-clinic af 2 timers varighed er prisen kr. 3500,- + transport 

Det metodemæssige udgangspunkt for denne clinic hviler på tilgange fra bøgerne "The Inner Game of Tennis" af Timothy Gallway, "The Centered Skier" af Denise McCluggage, "The Surfer's Mind" af Richard Bennett samt "Coaching - Læring og udvikling" af Reinhard Stelter.

Kontakt aloha@urbanwaves.dk eller +4526790086 for yderligere info.