Min kurv

Luk

Om Urban Waves

Urban Waves er en ideologisk surfskate-kursusudbyder og -onlinebutik. Den første i DK med 100% fokus på surfskating og "surf-på-land-oplevelser" - og vi er meget passionerede.

Stifter og CEO er Mads Laurberg Halse. Jeg begyndte selv at surfskate i sommeren 2012 som et supplement/træning til surfing - siden den dag har jeg haft ligeså høj glæde ved at surfskate som ved at surfe i havets bølger.

Det der er blevet til Urban Waves, begyndte i 2015 med at lave surfskate-undervisning for skoler og ungdomsskoler i Aarhus Kommune - specifikt rettet mod børn & unge der hverken havde erfaring med surfing eller skateboard. Sidenhen kom meget mere undervisning og et Aarhus2017 "gentænk bevægelse" projekt til. Undervejs har rigtig mange haft glæde af at blive introduceret til surfskating.

I dag laver vi undervisning og events over hele Jylland, afholder foredrag og sælger kvalitets surfskates &  balanceboards i vores webshop. Vi har også været involveret i fundraising, design & konstruktion af ramper og asfalt-faciliteter specifikt til surfskating.  

Vi brænder meget for det vi laver og for surfskatings evne til at motivere bevægelse og skabe glæde på tværs af alder, køn, evner og kropsbygning - og håber, at vores glæde og passion også smitter af på dig! 

Har du spørgsmål af nogen art vedrørende surfskating, er du meget velkommen til at tage kontakt.