Min kurv

Luk

  JEG ER SURFER/SNOWBOARDER/SKI'er ETC. - ER SURFSKATING FOR MIG?  

Som surfer, snowboarder, skiløber osv. ved du, hvor frustrerende det kan være at have en passion, som kræver mange kilometers kørsel eller rejser til udlandet for at komme til de fede oplevelser. Og hvor frustrerende det kan være at vind og vejr bestemmer hvornår der er bølger/vind/sne etc.

Surfskating et stærkt supplement som kan give dig rigtig meget af det du søger - lige uden for døren! Se eks. herunder:

En fed feature ved surfskating er at det er nemt at komme i gang, også selvom du kun har minimal erfaring med at stå på boards der ruller fra tidligere. Surfskates er stabile og intuitive for kroppen at styre, og du bestemmer du selv hvor meget du vil udfordres.

Du kan eks. nørde med de enkelte bevægelser, og variere hvordan kroppen generer fart og carves i det uendelige.  Du kan holde dig til at surfe flade arealer, eller gøre surfoplevelsen mere komplet ved at udfordre bakker, buler og kanter i terrænet. Når du har fået lidt øvelse i at generere fart, kan du begynde at køre opad bakker helt uden at brugen foden til at sætte af med. Og så bliver boardet pludseligt også et transportmiddel, der er både sjovere og langt mere effektivt end et longboard!   

Meditation på hjul i indkørslen

Surfskating i beton-bølger