Min kurv

Luk

66 år gammel - ingen hindring

Posted d. 09 November 2017

surfskate  kolind

Det her er Henning. Han mødte op til StreetAttack i Kolind i efteråret med sin egen surfskate under armen for at få lidt tips til at udvikle sig yderligere.  I sig selv ikke så underligt, hvis ikke det var fordi at manden har rundet de 66 år, og tydeligvis er fuldstændig ligeglad med hvad "der forventes" af personer i hans alder. Respekt!

 

surfskate kolind streetattack

 

Herunder en kvinde fra Randers, som mødte op til StreetAttack eventet der sammen med sit barnebarn. Mens pigen tog læringen i egen hånd blev der lige der lige til at mormor også kunne prøve.    

 

Og til sidst, herunder et eksempel på at man godt stå på noget der ruller selvom selvom slutningen af livet nærmer sig. Videoen nederst på siden er med surflegenden og originalen Doc Paskowitz der døde i 2014, 93 år gammel. Doc var en interessant mand og filosofisk anlagt læge som gik sine egne veje. Blandt andet tog han sine børn ud af skolen for at leve i en autocamper og give dem hjemmeundervisning for at give dem mere tid til at surfe.  

Inden sin død udtalte han:

"If I had my life to do over again—having nine kids, marrying a woman taller than me, not sending my children to school, all of us living in a camper as a nomadic band—there is one thing I'd do differently. Only one. I would have preached and practiced a more powerful, more contagious, more communicable form of social consciousness."

Fine ord fra en inspirerende karakter. Han var over 91 da videoen blev optaget. Det sgu da lige til Move For Life.

(Interesserede kan se mere om Pascowitz-familiens usædvanlige historie i dokumentarfilmen Surfwise)

  

Stoke for Life from Carver Skateboards on Vimeo.